Składniki:
250 g makaronu muszelki
15 dag sera żółtego
majonez
2 jabłka
kukurydza
cebula
keczup
6 jajek
oliwa z oliwek
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo i pokroić. Kukurydzę z puszki odsączyć. Jabłka i cebulę pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Makaron ugotować, odcedzić i skropić oliwą. Wymieszać z ketchupem i majonezem. Wymieszać. Udekorować.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?