Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sałatka z olejem arganowym

ELKA
Waldemar Wylegalski
Arganowy smak uszlachetni smak nawet prostej sałatki

Składniki:
sałata rzymska
zielona papryka
ogórek
feta
tuńczyk z puszki
kalarepa
zioła

Sos:
olej arganowy, białe wino, sok z pomarańczy, zioła do smaku

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Sałatę porwać na kawałki, paprykę, ogórek, kalarepę pokroić w kostkę. Fetę pokruszyć i dodać do warzyw, wrzucić tuńczyka. Wlać dokładnie wymieszany sos. Wymieszać. Podawać z grzankami z tostera.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski