Składniki:
sałata rzymska
zielona papryka
ogórek
feta
tuńczyk z puszki
kalarepa
zioła
Sos:
olej arganowy, białe wino, sok z pomarańczy, zioła do smaku
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Sałatę porwać na kawałki, paprykę, ogórek, kalarepę pokroić w kostkę. Fetę pokruszyć i dodać do warzyw, wrzucić tuńczyka. Wlać dokładnie wymieszany sos. Wymieszać. Podawać z grzankami z tostera.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?