Twarogowy mus z owocami - przepis
Składniki:
- 300 g jogurtu naturalnego,
- 250 g wiśni,
- 100 g miodu,
- 100 g twarogu,
- do dekoracji: porzeczka, borówka, malina
Sposób przygotowania:
Wiśnie myjemy i wydrążamy pestki. Jogurt z twarogiem i miodem mieszamy. Dodajemy wiśnie i blendujemy na gładką masę. Wykładamy do miseczek i dekorujemy owocami. W wersji śniadaniowej dodajemy płatki owsiane lub kukurydziane przed dekoracją.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?