Składniki:
- szparagi białe i zielone
- szynka wędzona
- ser np. camembert, rokpol itp
Przygotowanie:
Szparagi gotujemy uważając, ażeby ich nie rozgotować.
Zawijamy w cienkie plasterki szynki.
Zapiekamy w piekarniku w temperaturze 200 st. C.
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Gdy zaczną się rumienić nakładamy ser i zapiekamy.
Kiedy ser się rozpuści dekorujemy ziołami i podajemy.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?