MKTG SR - pasek na kartach artykułów

To się dzieje z organizmem, kiedy jemy musztardę. Sprawdźcie, kto powinien ją włączyć do diety

OPRAC.:
Justyna Trawczyńska
Justyna Trawczyńska
Musztarda to znakomity i smaczny dodatek do mięs, sosów, sałatek. W kuchni ma wiele zastosowań, a jak się okazuje ma również dobry wpływ na nasze organizmy. Zobaczcie kto powinien jeść musztardę. Szczegóły na kolejnych zdjęciach >>>
Musztarda to znakomity i smaczny dodatek do mięs, sosów, sałatek. W kuchni ma wiele zastosowań, a jak się okazuje ma również dobry wpływ na nasze organizmy. Zobaczcie kto powinien jeść musztardę. Szczegóły na kolejnych zdjęciach >>>pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Musztarda to znakomity i smaczny dodatek do mięs, sosów, sałatek. W kuchni ma wiele zastosowań, a jak się okazuje ma również dobry wpływ na nasze organizmy. Zobaczcie kto powinien jeść musztardę.

Musztarda jest bogata w niezbędne minerały, w tym: wapń, żelazo, mangan, fosfor i cynk.

Do przygotowania musztardy potrzeba:

  • gorczycy,
  • octu winnego lub octu jabłkowego,
  • oleju,
  • wody,
  • miodu,
  • pieprzu i soli.

Takie są skutki jedzenia musztardy - lista

Musztarda to świetny wybór, ponieważ ma intensywny smak i minimalną ilość kalorii

W poniższej galerii znajdziecie jakie są skutki włączenia musztardy do diety:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Komary - co je wabi a co odstrasza?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski