Musztarda jest bogata w niezbędne minerały, w tym: wapń, żelazo, mangan, fosfor i cynk.
Do przygotowania musztardy potrzeba:
- gorczycy,
- octu winnego lub octu jabłkowego,
- oleju,
- wody,
- miodu,
- pieprzu i soli.
Takie są skutki jedzenia musztardy - lista
Musztarda to świetny wybór, ponieważ ma intensywny smak i minimalną ilość kalorii
W poniższej galerii znajdziecie jakie są skutki włączenia musztardy do diety:

Caritas Archidiecezji Warmińskiej wspiera zimą bezdomnych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?