Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Co zrobić, gdy przypalisz bigos albo przesolisz zupę? Są sposoby na kuchenne wpadki - sprawdź, jak uratować dania

Anastazja Bezduszna
Anastazja Bezduszna
Boże Narodzenie tuż tuż. Trwają ostatnie świąteczne przygotowania, w tym też te w kuchni. W pośpiechu zdarza się każdemu przepalić danie czy dwa razy posolić. Co zrobić, kiedy dania nam nie wyszły? Zobacz sposoby na ratowanie kuchennych katastrof --->
Boże Narodzenie tuż tuż. Trwają ostatnie świąteczne przygotowania, w tym też te w kuchni. W pośpiechu zdarza się każdemu przepalić danie czy dwa razy posolić. Co zrobić, kiedy dania nam nie wyszły? Zobacz sposoby na ratowanie kuchennych katastrof --->pixabay
W polskich domach trwa już wielkie gotowanie i pieczenie na święta Bożego Narodzenia. Jak zaplanować pracę, żeby ze wszystkim zdążyć i w święta nie odsypiać tych przygotowań? Co zrobić, kiedy świąteczne gotowanie nie idzie tak jak chcemy? Zbyt pikantne danie, przepalony bigos czy ryba, przesolona zupa, zbyt tłusty sos? Sprawdź, jak domowymi sposobami uratować to, co mogliśmy przez nieuwagę zepsuć.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Surówka z rzodkiewki

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski