Składniki:
- 3/4 cienkie plastry krojonej wołowiny
- łyżeczka pietruszki
- mała zielona papryczka
- dwie szalotki
- pół łyżeczki octu winnego
- 2 łyżeczki oleju arganowego
Przygotowanie:
Posiekać papryczkę, oraz pietruszkę. Szalotki pokroić w kostkę i wymieszać wszystkie składniki razem z olejem i octem. Odstawić na godzinę i podawać na pocięte bardzo cienko plastry surowej wołowiny.
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?