Matura 2017. Matematyka - przygotuj się do egzaminu! [ODPOWIEDZI]

KS
123rf
Sprawdź swoje odpowiedzi.

Tu znajdziesz test z matematyki

Zadanie 1.
ODPOWIEDŹ:B

Zadanie 2.
ODPOWIEDŹ:B

Zadanie 3.
ODPOWIEDŹ:A

Zadanie 4.
ODPOWIEDŹ:C

Zadanie 5.
ODPOWIEDŹ:B

Zadanie 6.
ODPOWIEDŹ:C

Zadanie 7.
ODPOWIEDŹ:D

Zadanie 8.
ODPOWIEDŹ:D

Zadanie 9.
ODPOWIEDŹ:C

Zadanie 10.
ODPOWIEDŹ:A

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie