Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Potrawy na sylwestra. Zobacz poświąteczny recykling, czyli jak przygotować dania z resztek

KAS
kadr z x-news
Szef kuchni Marcin Dudek przygotował sylwestrowe przysmaki, które można przyrządzić z pozostałości po świątecznych potrawach. I tak w menu pojawiły się: panna cotta z koziego sera z kiszonym barszczem czerwonym, śledź kiszony czy grillowany ser kozi.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski