Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sylwestrowe przepisy: Przekąski na ostatnią chwilę? Sprawdź, jak szybko je przygotować. Szef kuchni Andrzej Gołąbek poleca

Anastazja Bezduszna
Anastazja Bezduszna
Wideo
od 16 lat
Nie wiesz, co przygotować na sylwestrowy stół? Dla tych, którzy zostawili gotowanie na 31 grudnia, przygotowaliśmy razem z szefem kuchni Andrzejem Gołąbkiem trzy proste przepisy na pyszne przekąski. Pate z wątróbki, kuleczki mięsne, a może krewetki? Brzmi zachęcająco? Wcale nie są trudne do przygotowania, wystarczy trzymać się wskazówek profesjonalnego kucharza.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski