Panna Cotta z truskawkami [PRZEPIS]
Przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w Hotelu Włoskim w Poznaniu
Przepis na sałatkę owocową w melonie
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w Hotelu Włoskim w Poznaniu.
Sałatka owocowa
Owoce na biegunie, czyli zabawa dla dzieci
Tiramisu: Klasyczny włoski deser
Klasyczny włoski deser
Faworki: Słodycz dzieciństwa
Prosty słodycz na karnawałowe ostatki.
Placek z płatków owsianych z jabłkami
Słodki, ale zdrowy.
Owoce z sosem waniliowym [PRZEPIS]
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni Restauracja Italia w Hotelu Włoskim w Poznaniu.
Serowe ciastka z jabłkami
Przepisy z wykorzystaniem jabłek. Tym razem ciasteczka.
Cynamonowe ciasto z dyni
Dynia na słodko i na ostro, czyli jesienne wariacje z korbolem...
Tiramisu: Najlepsze z naszym przepisem!
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w hotelu Włoskim w Poznaniu.
Ciasto dyniowe - prosty przepis
Korzystajmy z dyni, bo i smaczna i zdrowa.
Miodowiec z polewą kakaową [PRZEPIS]
Tego placka w Turwi pieką również panowie. Miodowiec!
Sernik bez sera. Czy to możliwe? [PRZEPIS]
W Turwi znaleziono sposób na sernik w oszczędnej wersji. To sernik bez sera! Zobacz przepis.
Lody zapiekane z owocami [PRZEPIS]
Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel poleca paniom wyjątkowe dania
Nalewka ze śliwek węgierek
Nalewka ze śliwek. Warto wykorzystać sezonowe owoce, aby później cieszyć się ich smakiem w zimowe wieczory.
Szybkie ciasto z wiśniami
Co może być lepszego latem niż ciasto z sezonowymi owocami? Tylko... dwa ciasta z sezonowymi owocami. Na przykład - szybkie ciasto z wiśniami
Ciasto z jagodami. Wykorzystaj sezonowe owoce [PRZEPIS]
Póki są, warto z nich korzystać - owoce sezonowe. Spróbujmy upiec ciasto z jagodami.
Tarteletki z budyniem waniliowym, makiem i żurawinami [PRZEPIS]
Co zrobić, żeby nauczyć się piec? Po prostu piec i jeszcze raz piec... Tartaletki są trudne, ale za to jakie satysfakcjonujące...
Placek z rabarbarem [PRZEPIS]
Trochę zapomniany w dzisiejszej kuchni rabarbar ostatnio święci triumfy. Warto spróbować choćby placka z rabarbarem
Tiramisu, czyli słodka przyjemność [PRZEPIS]
Kawowy, delikatny, słodko-gorzki. Tak można sobie wyobrazić tiramisu - deser z serem, który podbił świat.
Truskawki z bitą śmietaną
Przepisy na letnie dania poleca nam szef kuchni restauracji w Hotelu Księcia Józefa Jacek Blicharski.
Sorbet ze świeżych truskawek [PRZEPIS]
Jak sprawić, by w lecie nie stać przy garach? Przepisy poleca nam szef kuchni restauracji w Hotelu Księcia Józefa Jacek Blicharski.
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano 8 godzin temu w kategorii Pomoc drogowa
Dodano wczoraj w kategorii Geodeta
Dodano 3 dni temu w kategorii Maszyny przemysłowe
Dodano 4 dni temu w kategorii Skup złomu