Pasztet dla początkujących
Bardzo pracochłonne, ale efekt końcowy wart wysiłku!
Rolada z boczku pieczonego
I cóż, że kaloryczny? Za to jakże smaczny!
Sałatka bieda z ziemniaków
Pomysłów na potrawy z ziemniaków jest mnóstwo - zwłaszcza w Wielkopolsce
Śledzie pod pierzynką... na słodko z miodem
Na post najlepsze - śledzie pod wieloma postaciami
Śledź pod pierzynką ... z musztardą
Sposobów na śledzie jest mnóstwo. Sprawdź jak smakują nasze przepisy.
Śledzie pod pierzynką
Ile regionów tyle odmian... Spróbuj naszych przepisów na śledzie pod pierzynką.
Pizza opanowała świat. Dzisiaj święto jej zjadaczy [FILM]
W czwartek na całym świecie obchodzone jest święto pizzy oraz wszystkich tych, którzy kochają ją jeść. A jest ich bardzo wielu, także w Polsce i Wielkopolsce.
Kuchnia marokańska: Jaka jest?
Kuchnia marokańska wyróżnia się różnorodnością. Doskonale sprawdzi się u nas podczas karnawałowego przyjęcia, bo większość przepisów nie wymaga długich...
Marokańska harira: Zupa z baraniny
Coś z kuchni marokańskiej...
Tadżin z kurczaka
Podany z kaszą kuskus smakuje najlepiej.
Befsztyk tatarski
Sławomir Nowak, szef kuchni w Gościńcu Sucholeskim poleca.
Roladki z soli i łososia
Drobna przekąska z rybą. Doskonała na każdą okazję.
Polędwiczki wieprzowe z krewetką i ricottą
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w Hotelu Włoskim w Poznaniu
Krewetki na czosnkowym maśle
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w Hotelu Włoskim w Poznaniu
Gęś na zimno
Gęś to mięso, które doskonale sprawdza się w potrawach ciepłych. Ale i na zimno smakuje dobrze.
Placki z dyni
Dynia na słodko i na ostro, czyli jesienne wariacje z korbolem...
Carpaccio z łososia
Prezentujemy przepisy Pawła Jabłońskiego, szefa kuchni restauracji Italia w hotelu Włoskim w Poznaniu
Pesto czerwone z suszonych pomidorów
Prezentujemy przepisy Michała Majewskiego, szefa kuchni restauracji Taste_it w kompleksie HOT-elarnia w Puszczykowie.
Grzyby: Jesienny dom pachnący lasem
Jesień pachnie grzybami i rozmarynem. Przynajmniej w mojej kuchni. W tym roku jakoś z tym gorzej, bo podgrzybków, borowików, maślaków jak na lekarstwo....
Letnia sałatka z zielonymi szparagami [PRZEPIS]
Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel poleca paniom wyjątkowe dania.
Carpaccio wołowe [PRZEPIS]
Carpaccio wołowe z rukolą, marynowanymi grzybami i pomidorkami cherry
Tartaletki grzybowe
Pyszne, choć pracochłonne. Tartaletki grzybowe. Koniecznie spróbuj!
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano 3 dni temu w kategorii Doradztwo finansowe
Dodano 4 dni temu w kategorii Ogrody
Dodano 6 dni temu w kategorii Agencja nieruchomości
Dodano tydzień temu w kategorii Wizażysta